Shipping policy

Alle bestellingen worden verwerkt binnen de 1-2 werkdagen (weekends en feestdagen niet inbegrepen) nadat je jouw orderbevestiging hebt ontvangen. Je ontvangt opnieuw een bevestiging als jouw bestelling is verzonden.

Als jouw bestelling pre-order producten bevat zal jouw volledige bestelling verzonden worden als alles in voorraad is.

tarieven en leveringstermijn

We verzenden binnen EU met GLS, Homerr en Mondial Relay. De levertermijnen zijn een gemiddelde. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of verloren pakjes.

 Land prijs Homerr/Mondial Relay prijs GLS
België € 3.99 (enkel Homerr) 5-7 werkdagen € 4.99 (gratis vanaf 40 euro) 1-3 werkdagen
Nederland € 3.99 (enkel Homerr) 5-7 werkdagen € 6.99 (gratis vanaf 50 euro) 1-3 werkdagen
Luxemburg € 3.99 (enkel Mondial Relay) € 6.99 (gratis vanaf 50 euro)
Frankrijk € 5.99 (enkel Mondial Relay) € 10.99 (gratis vanaf 70 euro)
Duitsland niet beschikbaar
€ 7.99 (gratis vanaf 60 euro)
Spanje € 8.99 (enkel Mondial Relay)

€ 20.99 


informatie homerr - verzendingen binnen België en Nederland

Ons atelier in Ledegem is ook een Servicepunt van Homerr, daarom bieden we ook deze duurzame verzendmethode aan. Bij het afrekenen is Homerr standaard geselecteerd als verzendmethode. Jouw bestelling wordt dan geleverd aan een Homerr-servicepunt, die automatisch geselecteerd wordt (dichtste punt bij jouw thuisadres). Je ontvangt een mailtje met track en trace gegevens.

ophalingen

Je kan ook kiezen om jouw bestelling op te halen in ons atelier in Ledegem (Provinciebaan 51, bus 9). Selecteer Ophalen bij het afrekenen. Je ontvangt een mailtje als jouw bestelling beschikbaar is in het atelier (binnen 1-2 werkdagen).

Ons atelier is elke weekdag open van 10u00 tot 16u00 voor ophalingen. Je kan ook contact opnemen om een ophaalafspraak in te plannen.

verzendingen buiten EU

Bij het verzenden van producten buiten de EU moet je rekening houden met bijkomende kosten zoals importkosten en belastingen, die worden geind als het pakje jouw land bereikt. We zijn niet verantwoordelijk voor deze extra kosten en dienen betaald te worden door jou als klant. Bij het niet betalen van deze extra kosten, zal je het pakje niet ontvangen.

Bij vragen over verzending buiten de EU, stuur een mailtje naar info@speenenkoord.be.

terugbetalingsbeleid

Zie pagina retourneren.